KOM GODT IGANG MED EN JUICEKUR

Vi har udviklet en sæsonbaseret juicekur som er afstemt til de skiftende danske årstider og som giver dig et skud af sundhed i hverdagen.

Juicekuren er skabt af de bedste råvarer, hvor vi håndpresser juicen til det færdige produkt og sikrer os den kortest mulige tid mellem juicepresning og indtagelse. Vores ambition er at give dig en frisk start uanset din personlige motivation.

Du er sikret friske juice gennem hele din juicekur. Bestiller du en fem dags juicekur skal du være opmærksom på at du skal afhente af 2 omgange. Dette vil du blive informeret om ved en opringing af vores personalet.

Vores juicekur vil give dig og din krop en frisk start. Alle vore juice er sammensat af friske sæsonbetonede og delvist økologiske råvarer.

Anna + Juicen’s juicekur ønsker at du får en god og behagelig juicekur.

Vi håber at du bryder nogle vaner, så som at spise fast føde (kød, brød, sukker) i det gældende forløb men også fokuserer på de givende oplevelser juicekuren tilbyder - f.eks et forøget indtag af grøntsager og unikke superfoods såsom aktivt kul eller blå spirulina. Det er vigtigt for os, at du vurderer forløbet ud fra dit eget udgangspunkt, og derfra sætter fantastiske målsætninger såsom- vægttab, udrensning, kostomlægning, ændring af vaner m.m.

Såfremt det er første gang, at du går på juicekur, anbefaler vi at du supplerer din kur med grøntsags fon, dine ynglings grøntsager og evt et kogt æg sammen med din morgen lemonade.